Verlichting

Verlichting

Verlichting is een belangrijke sfeermaker in huis. Altijd succesvol zijn de (tafel) lampen van Tierlantijn. Het gaat hierbij om de combinatie van stoere materialen en verfijnde linnen kappen

Daarnaast hebben wij een aantal basis armaturen in de winkel staan die, al dan niet met een gekleurde kap, bijdragen aan licht en warmte in uw huis. Naast een selectie lampen die in onze winkel staan zijn er vele bestelmogelijkheden vanuit diverse catalogi. Kom dus naar de winkel en maak uw wens kenbaar.

Ook ten aanzien van verlichting hebben wij een collectie samengesteld waaruit blijkt dat verlichting ook heel betaalbaar kan blijven.

Toon allesVerlichting
Manon
Manon
Staande lamp Manon valt haast niet op. Het slanke ontwerp en de dunne lampenkap nemen zeer weinig ruimte in. Ze is flinterdun en reikt tot een hoogte van 110 tot 140 cm. Vlak onder de lampenkap is een ledlichtbron met warm, wit licht geintegreerd. Die lichtbron is bovendien ook nog eens dimbaar, Manon aan- en uitschakelen? Dat doet u via een knopje dat subtiel verwerkt zit in de staander van deze leeslap.

€ 125,--
Mik
Mik
Verlichting die geen aandacht vraagt, maar gewoon doet wat het moet doen... licht geven. Met vloerlamp Mik kunt u alle kanten op. Het kogelgewricht in de voet van de lamp zorgt ervoor dat de stang 360 graden kan draaien. Voor het exact instellen van de lichtinval kan de kap een kwart slag omhoog klappen en volledig kantelen. Om het licht te dempen kunt u de touch dimmer gebruiken. Mik heeft een hoogte van 130 cm en is leverbaar in matzwart metaal of in RVS.

€ 229,--
Eva
Eva
Eva, een functionele leeslamp met een strak design; elegant en trendy. Het slanke design in metaal geeft haar de strakke look die zo in iedere moderne huiskamer past. Met een hoogte van 128 cm zijn de pagina's in uw boek goed belicht.De gouden handgreep, waarmee u de ledlichtbron verticaal laat kantelen, geeft deze staande lamp een exclusief karakter. Met de schakelaar op het snoer zet u deze staande lamp eenvoudig aan en uit.

€ 149,--
Staande lamp met parelmoer kap
Staande lamp met parelmoer kap
Nu al een blijvertje in onze collectie: tijdloos en elegant; het koperkleurige armatuur in combinatie met de parelmoerachtige lampekap.

Hoogte: 165 cm
Diameter kap: 55 cm

€ 525,--

 
Walter
Walter
Een staande lamp die geen aandacht vraagt; totdat het licht aangaat! Flexibel, energiezuinig en dimbaar, vloerlamp Walter. Het kogelgewricht in de voet van de lamp zorgt ervoor dat de stang 360 graden kan draaien. Om het licht te dempen kunt u de touch dimmer gebruiken. Walter heeft een hoogte van 139 cm en is leverbaar in matzwart of in rvs.

€ 199.--
William
William
Vloerlamp William is gemaakt van zwart aluminium en is een onmisbaar accessoire voor interieur- en boekenliefhebbers. Deze moderne, cilindervormige leeslamp richt zijn straal meteen op de bladzijden van uw boek. Is de lichtsterkte iets te veel? Leeslamp William kunt u eenvoudig wat zachter laten schijnen met de dimmer die verwerkt zit in het armatuur. De lamp aan en uitschakelen doet u met behulp van de schakelaar op het snoer.

€ 199,--
Tierlantijn Hout
Tierlantijn Hout

Nederlands fabrikaat handgemaakte tafellampen; de collectie van Tierlantijn.
Een robuuste houten armatuur voorzien van een verfijnde linnen kap, verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen.

Vanaf € 225,--

 

Robuuste hanglamp
Robuuste hanglamp
Mooi; 1 grote hanglamp boven de eetkamertafel!
Deze hanglamp is uitgevoerd in een mat zwarte buitenzijde en koperkleurig aan de binnenzijde. Ook mogelijk is een zilverkleurige binnenzijde. De doorsnede van de kap kan worden geleverd in 50, 70 of 100 cm.
Dome hanglamp
Dome hanglamp
Inmiddels een aardige klassieker aan het worden; de Dome Hanglamp! Mooi door zijn eenvoud, tijdloos doch sfeervol. Verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen en afmetingen (diameter mogelijk tot wel 135 cm!). De gladde uitvoering van wit kunststof met een diameter van 90 cm kost

€ 459,--
Staande lamp Jens
Staande lamp Jens
De matzwarte kap in combinatie met de goudkleurige details maken van staande lamp Jens een echte blikvanger. Dit model is tevens als tafellamp leverbaar.

€ 95,-- / € 120,--
Buislamp
Buislamp
Subtiel en tijdloos, onze Buislamp!

Een staande lamp die geen aandacht vraagt, in hoogte verstelbaar is en voorzien is van een dimmer. Leverbaar in matzwarte uitvoering of in rvs.

€ 99,--
 
Draadlamp goudkleurig
Draadlamp goudkleurig
Wij kunnen hier gewoon blij van worden; onze nieuwe goudkleurige draadlamp (metaal). Deze hanglamp heeft een diameter van 50 cm.

€ 189,--