Eetkamerstoelen

Eetkamerstoelen

Met onze Huiscollectie eetkamerstoelen hebben de Heeren gezocht naar de combinatie van een goed design in combinatie met een perfect zitcomfort. Zeer geschikt om lekker lang na te tafelen dus! Een volledig Nederlands product waarbij kwaliteit voorop staat en de prijs aantrekkelijk blijft door het ontbreken van een merklabel.

Ook met onze Huiscollectie eetkamerstoelen kunnen we volop variëren in soorten bekleding (zowel stof als leder) en pootuitvoeringen, al dan niet met wieltjes. Onze eetkamerstoelen uit de Huiscollectie zijn verkrijgbaar vanaf € 375,-.

Daarom dus: “Huiscollectie”!

Toon allesEetkamerstoelen
Bob
Bob
Eetkamerstoel Bob is een tijdloos ontwerp, mooi detail vormen de slanke rvs vierkante poten. Een eetkamerstoel met een heerlijke zit!  Dankzij de doorgestoffeerde armlegger is Bob een comfortabele eetkamerstoel die ook als extra fauteuil zeker niet misstaat.
Dennis
Dennis
Dennis heeft door zijn ronde RVS poot die voor de armlegger doorloopt een trendy eigentijdse uitstraling. Dennis komt mooi tot zijn recht in wol, maar zeker ook in lederen bekleding. Dennis wordt standaard geleverd met een zwarte glijdop maar kan ook met wieltjes (zwart of transparant) geleverd worden.
Carmen
Carmen
Carmen is het zusje van Bob, maar door haar ronde poot is zij geschikt voor wieltjes in plaats van de gebruikelijke glijdop. Ook de zitkuip van Carmen is uitermate geschikt voor lang en ontspannen zitten.
Jesse
Jesse
Eetkamerstoel Jesse heeft door haar bijzondere armlegger een heel stoer en luchtig karakter. De RVS voorpoten lopen door en vormen een zwevende armlegger. In leer komt Jesse mooi tot haar recht.
Lisa
Lisa
Lisa is een comfortabele stoel met een wat hogere rugleuning. Lisa is geschikt als eetkamerstoel maar ook voor de werkkamer is Lisa een topper. Lisa staat standaard met wiel in onze showroom maar ook hier heeft u weer de flexibiliteit om Lisa zonder wiel te bestellen.
Bram
Bram
Onze nieuwe aanwinst is eetkamerstoel Bram, hier uitgevoerd met een zwarte houten poot. Deze stoel heeft een heerlijke zit en is voorzien van een stevig zitkussen. Uiteraard is deze eetkamerstoel leverbaar in vele soorten leder en in stof.
Dirk
Dirk
Waarschijnlijk wel de meest nonchalante eetkamerstoel in onze collectie; eetkamerstoel Dirk.
Kenmerkend voor eetkamerstoel Dirk zijn de bredere armleggers en de ronde houten poten.

Uiteraard is ook dit model leverbaar met een rvs poot; in alle soorten stof of in tijdloos leder.
 
Naud
Naud
Nieuw in collectie: eetkamerstoel Naud.

Op ons verzoek is deze elegante eetkamerstoel gefabriceerd; kenmerkend voor dit model vormt zowel de slede poot als de kromming in de rugleuning waardoor ook dit model een heerlijke zit heeft.
Tiemen
Tiemen

Tiemen is een vriendelijke en ranke stoel. Doordat Tiemen geen armlegger heeft is Tiemen ideaal te combineren met tafels met lades in de onderrand, of lagere tafels. Tiemen is een zeer comfortabele eetkamerstoel die dankzij zijn afwerking met stoere rits aan de zijkanten attractief oogt. Uiteraard is Tiemen verkrijgbaar met of zonder wiel, in vele stoffen of leersoorten én als bankje.