Eetkamerstoelen

Eetkamerstoelen

Met onze Huiscollectie eetkamerstoelen hebben de Heeren gezocht naar de combinatie van een goed design in combinatie met een perfect zitcomfort. Zeer geschikt om lekker lang na te tafelen dus! Een volledig Nederlands product waarbij kwaliteit voorop staat en de prijs aantrekkelijk blijft door het ontbreken van een merklabel.

Ook met onze Huiscollectie eetkamerstoelen kunnen we volop variëren in soorten bekleding (zowel stof als leder) en pootuitvoeringen, al dan niet met wieltjes. Onze eetkamerstoelen uit de Huiscollectie zijn verkrijgbaar vanaf € 375,-.

Daarom dus: “Huiscollectie”!

Toon allesEetkamerstoelen
Bob
Bob
Eetkamerstoel Bob is een tijdloos ontwerp, mooi detail vormen de slanke rvs vierkante poten. Een eetkamerstoel met een heerlijke zit!  Dankzij de doorgestoffeerde armlegger is Bob een comfortabele eetkamerstoel die ook als extra fauteuil zeker niet misstaat.
Bram
Bram
Onze nieuwste aanwinst is eetkamerstoel Bram; hier uitgevoerd met een subtiel matzwarte poot. Deze ranke eetkamerstoel heeft een heerlijke zit en is voorzien van een stevig, doch comfortabel, zitkussen. Subtiel detail vormt de deels doorlopende achterpoot. 
 
Friso
Friso
De subtiele rondingen in de zitkuip zijn kenmerkend voor eetkamerstoel Friso. De hedendaagse look wordt verder versterkt door de slanke matzwarte metalen poten. Heerlijk een avond lang en ontspannen tafelen? Kom naar onze winkel en neem plaats in eetkamerstoel Friso.
Dirk
Dirk
Waarschijnlijk wel de meest nonchalante eetkamerstoel in onze collectie; eetkamerstoel Dirk.
Kenmerkend voor eetkamerstoel Dirk zijn de bredere armleggers en de ronde houten poten.

Uiteraard is ook dit model leverbaar met een rvs poot; in alle soorten stof of in tijdloos leder.
 
Naud
Naud
Nieuw in collectie: eetkamerstoel Naud.

Op ons verzoek is deze elegante eetkamerstoel gefabriceerd; kenmerkend voor dit model vormt zowel de slede poot als de kromming in de rugleuning waardoor ook dit model een heerlijke zit heeft.
Tiemen
Tiemen

Eetkamerstoel Tiemen heeft geen armleggers; de perfecte eetkamerstoel voor tafels die voorzien zijn van lades waardoor een stoel met armleggers niet onder de tafel past. Aan zitcomfort wordt echter niet getornd, de kromming in de rugleuning maakt dat deze eetkamerstoel een goede zit heeft. Tiemen is hier uitgevoerd met een stoere slede poot, liever een andere pott? Ook dit is mogelijk.


 

Andre
Andre
Nieuw in onze collectie; barstoel Andre. Kenmerkend van deze barstoel betreft de goede zit; niet onbelangrijk wanneer je lekker lang wil "tafelen". Barstoel Andre is leverbaar in diverse soorten leder en stoffen; daarnaast kan de zithoogte op maat gemaakt worden; kortom, dat zit wel goed.