Banken

interieur

De Huiscollectie zitbanken van de Heeren Wonen

Onze zitbanken zijn speciaal voor ons ontworpen en worden gemaakt in Nederland. Kenmerkend van onze collectie is de goede prijs- kwaliteitverhouding; simpelweg omdat aan onze collectie zitbanken geen merklabel “hangt”, dure marketingkosten kunnen derhalve achterwege worden gelaten.
Onze modellen kenmerken zich door een tijdloos soms strak design maar wel met oog voor comfort en duurzaamheid; een bank moet immers lekker zitten. Omdat onze modellen speciaal voor ons ontworpen zijn kunnen wij naast standaard uitvoeringen maatwerk bieden, nog een groot voordeel van onze Huiscollectie!

De mogelijkheden
Eén aspect van onze zitbanken kunnen wij niet veranderen: de verhouding tussen het zitvlak (zitdiepte) versus de rugleuning.
Is deze verhouding naar wens? Dan kunnen wij; naast de standaard opstellingen variëren qua:

  • Breedte zitbank (onze zitbanken zijn in iedere lengte leverbaar)
  • Breedte en hoogte armleggers
  • Keuze poten (RVS, hoekpoot, houten poot, zwart metalen poot etc.)
  • Zitbank met Chaise Lounge
  • Zitbank met Ottomaan
  • Hoekcombinatie
  • Bijbehorende hockers in elke gewenste maatvoering
  • Etc….
Heerlijk toch? Betaalbaar maatwerk van Nederlands fabricaat……

Welke stoffering is er mogelijk?
Wij bieden een zeer breed scala aan mogelijkheden qua stoffering van uw bank.
Onderstaand een greep uit onze huidige stofcollectie:
 
Mine Board
Cube Taft
Yacht Fjord
Juke Capo
Tape Jazz
Casa Axel
Lund Rail
Facet Calvados

Graag een specifieke stof? Ook dit is in het algemeen mogelijk aangezien wij op speciaal verzoek bij stoffenleveranciers kunnen inkopen.

Liever uw zitbank in leder uitgevoerd?
Uiteraard zijn onze zitbanken ook in leder te bestellen; wat dacht u bijvoorbeeld van een zitbank in Kenia leder? Of toch liever Rancho of Toledo? Bespreek uw wensen met ons.

Komt u er niet uit?
Vindt u het moeilijk om te kiezen uit onze stoffencollectie of heeft u hulp nodig bij de keuze van de opstelling van uw interieur? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Woont u in de regio Nijmegen? Dan komen wij vrijblijvend bij u thuis om alle mogelijkheden te bespreken; gewoon omdat dat prettig werkt!

Toon allesBanken
Hoekbank Daan
Hoekbank Daan
Daan is een stijlvolle bank, hier uitgevoerd in hoekopstelling, die het interieur direct een gevoel van klasse geeft. Een stijlvolle touch met een subtiel lijnenspel en gedetailleerde afwerkingen is wat de Heeren voor ogen hadden voor het design van deze bank. De schoonheid van zitbank Daan zit hem in de ranke vorm en de verfijnde stiksels. Uiteraard is deze bank leverbaar in diverse maatvoeringen, met of zonder hoekelement.

Hoekopstelling € 2.375,--

 
 Hoekbank Bas
Hoekbank Bas
Hoekbank Bas is in deze opstelling (voorzien van Chaise Lounge) gestoffeerd met de rijke Facet stof (70% wol) hetgeen hem een tijdloos karakter geeft. Zitbank Bas is uiteraard ook leverbaar als reguliere bank of voorzien van een Ottomane. Mooi element vormt de "zwevende poot", hier in de matzwarte uitvoering, liever rvs? Uiteraard is dit ook mogelijk.

Getoonde hoekopstelling vanaf € 2.375,--
Jurgen
Jurgen
Zitbank Jurgen kenmerkt zich door de extra zachte schuimvulling waardoor u het gevoel heeft dat u op een "losse kussen bank" zit. Een echte familiebank, die vooral in de grotere uitvoeringen prachtig tot zijn recht komt. Subtiel detail vormt de plaatsing van de poten, niet recht onder de armleggers maar iets naar binnen gemonteerd. 4-zitbank Jurgen met een lengte van 245 cm heeft u al voor

€ 1.775,--
Tom
Tom
Zitbank Tom heeft, in tegenstelling tot onze andere zitbanken, twee losse rugkussens hetgeen maakt dat deze bank een nonchalant uiterlijk heeft. Opvallend detail van de rugkussens vormen de knopen. De rugkussens zijn stevig gevuld zodat de vorm van deze bank gewaarborgt blijft. Wij hebben gekozen voor een roestvrijstalen slede als onderstel; uiteraard is zitbank Tom ook leverbaar met andere poten en verkrijgbaar in een hoekopstelling.

€ 1.375,--
Kos
Kos

Bank Kos is een vriendelijk ogende bank. Met een wat schuin aflopende armlegger en een niet te hoge rugleuning een fijne bank om lekker in te nestelen met een boek of een goed glas wijn.
€ 1.375,--


 

Sem
Sem
De Sem is het strakkere broertje van Sam, wat meer kubistisch vormgegeven. Door de trendy naden heeft Sem een heel modern en strak karakter. In onze winkel treft u Sem momenteel als hoekopstelling aan en is als hoekopstelling (chaise longue en 2 zitbank) al te bestellen voor:
€ 2.375,--
Hocker
Hocker
Geen ruimte voor een hoekbank maar toch graag met je voeten omhoog? Geen nood; al onze zitbanken kunnen geleverd worden met een bijpassende hocker. Uiteraard is de hoogte van de hocker even hoog als van het zitgedeelte van de bank.

Onze hockers kunnen op maat gemaakt worden; 60 x 70 cm of toch liever een maatvoering van 80 x 95 cm, u zegt het maar.

€ 425,--
Bijzettafeltje
Bijzettafeltje
Mooi vorm gegeven maar vooral erg practisch deze metalen bijzettafeltjes met een massief houten blad. Er zijn twee maatvoeringen beschikbaar; diameter 49 cm en hoogte 66 cm; diameter 62 cm en hoogte 66 cm.

€ 149,-- / € 209,--
Hugo
Hugo

De Hugo is een eigentijdse bank met een actieve zit. Door de jaren heen heeft model Hugo laten blijken een prettige "zit" te hebben voor zowel kleine als lange mensen! Uiteraard is Hugo leverbaar in veel verrassende stoffen maar ook met een leren bekleding komt Hugo goed tot zijn recht. Een 2,5 zitbank Hugo heeft u al voor:
€ 1.375,--