Banken

interieur

De Huiscollectie zitbanken van de Heeren Wonen

Onze zitbanken zijn speciaal voor ons ontworpen en worden gemaakt in Nederland. Kenmerkend van onze collectie is de goede prijs- kwaliteitverhouding; simpelweg omdat aan onze collectie zitbanken geen merklabel “hangt”, dure marketingkosten kunnen derhalve achterwege worden gelaten.
Onze modellen kenmerken zich door een tijdloos soms strak design maar wel met oog voor comfort en duurzaamheid; een bank moet immers lekker zitten. Omdat onze modellen speciaal voor ons ontworpen zijn kunnen wij naast standaard uitvoeringen maatwerk bieden, nog een groot voordeel van onze Huiscollectie!

De mogelijkheden
Eén aspect van onze zitbanken kunnen wij niet veranderen: de verhouding tussen het zitvlak (zitdiepte) versus de rugleuning.
Is deze verhouding naar wens? Dan kunnen wij; naast de standaard opstellingen variëren qua:

  • Breedte zitbank (onze zitbanken zijn in iedere lengte leverbaar)
  • Breedte en hoogte armleggers
  • Keuze poten (RVS, hoekpoot, houten poot, zwart metalen poot etc.)
  • Zitbank met Chaise Lounge
  • Zitbank met Ottomaan
  • Hoekcombinatie
  • Bijbehorende hockers in elke gewenste maatvoering
  • Etc….
Heerlijk toch? Betaalbaar maatwerk van Nederlands fabricaat……

Welke stoffering is er mogelijk?
Wij bieden een zeer breed scala aan mogelijkheden qua stoffering van uw bank.
Onderstaand een greep uit onze huidige stofcollectie:
 
Mine Board
Cube Taft
Yacht Fjord
Juke Capo
Tape Jazz
Casa Axel
Lund Rail
Facet Calvados

Graag een specifieke stof? Ook dit is in het algemeen mogelijk aangezien wij op speciaal verzoek bij stoffenleveranciers kunnen inkopen.

Liever uw zitbank in leder uitgevoerd?
Uiteraard zijn onze zitbanken ook in leder te bestellen; wat dacht u bijvoorbeeld van een zitbank in Kenia leder? Of toch liever Rancho of Toledo? Bespreek uw wensen met ons.

Komt u er niet uit?
Vindt u het moeilijk om te kiezen uit onze stoffencollectie of heeft u hulp nodig bij de keuze van de opstelling van uw interieur? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Woont u in de regio Nijmegen? Dan komen wij vrijblijvend bij u thuis om alle mogelijkheden te bespreken; gewoon omdat dat prettig werkt!

Toon allesBanken
Hoekbank Daan
Hoekbank Daan
Daan is een stijlvolle bank, hier uitgevoerd in hoekopstelling, die het interieur direct een gevoel van klasse geeft. Een stijlvolle touch met een subtiel lijnenspel en gedetailleerde afwerkingen is wat de Heeren voor ogen hadden voor het design van deze bank. De schoonheid van zitbank Daan zit hem in de ranke vorm en de verfijnde stiksels. Uiteraard is deze bank leverbaar in diverse maatvoeringen, met of zonder hoekelement.

Hoekopstelling vanaf € 2.375,--

 
 Hoekbank Bas
Hoekbank Bas
Hoekbank Bas is in deze opstelling (voorzien van Chaise Lounge) gestoffeerd met de rijke Facet stof (70% wol) hetgeen hem een tijdloos karakter geeft. Zitbank Bas is uiteraard ook leverbaar als reguliere bank of voorzien van een Ottomane. Mooi element vormt de "zwevende poot", hier in de matzwarte uitvoering, liever rvs? Uiteraard is dit ook mogelijk.

Hoekopstelling vanaf € 2.375,--
Alice
Alice
Zitbank Alice kenmerkt zich door de extra zachte schuimvulling waardoor u het gevoel heeft dat u op een "losse kussen bank" zit. Een echte familiebank, die vooral in de grotere uitvoeringen prachtig tot zijn recht komt. Subtiel detail vormt de plaatsing van de poten, niet recht onder de armleggers maar iets naar binnen gemonteerd. 4-zitbank Alice met een lengte van 244 cm heeft u al voor

€ 1.575,--
Noor
Noor
Zitbank Noor; een tijdloze schoonheid die zich moeiteloos aanpast aan elke interieurstijl. Dat ziet u aan de smalle armleuningen, subtiele kapnaden en aan de straake romp. De losse zitkussens zorgen voor een optimaal zitcomfort. Zitbank Noor wordt met de hand gemaakt en is uiteraard van Nederlands fabrikaat. Betaalbaar Dutch design waarmee u allure geeft aan uw interieur.

 2,5-zitbank € 1.775,--
Kris
Kris
Gewoon prachtig door haar eenvoud en daardoor geschikt voor elk interieur; zitbank Kris. Hier uitgevoerd in een sterke robuuste stof hetgeen de zitvlakverdeling extra aandacht geeft. Door de jaren heen heeft model Kris laten blijken een prettige actieve zit te hebben voor zowel kleine als langere mensen. De matzwarte sledepoot zorgt voor de eigentijdse look. Liever een andere poot; een neutrale bekleding of een hoekopstelling? Ook dit is mogelijk bij zitbank Kris.

2-zitbank € 1.275,--
Tom
Tom
Zitbank Tom heeft, in tegenstelling tot onze andere zitbanken, twee losse rugkussens hetgeen maakt dat deze bank een nonchalant uiterlijk heeft. Opvallend detail van de rugkussens vormen de knopen. De rugkussens zijn stevig gevuld zodat de vorm van deze bank gewaarborgt blijft. Wij hebben gekozen voor een roestvrijstalen slede als onderstel; uiteraard is zitbank Tom ook leverbaar met andere poten en verkrijgbaar in een hoekopstelling.

3-zitbank € 1.475,--
Bijzettafeltje
Bijzettafeltje
Mooi vorm gegeven maar vooral erg practisch; deze metalen bijzettafeltjes met een massief houten blad. De hoogte bedraagt 66 cm, de diameter 49 cm.

€ 179,--