Fauteuils

Naast onze huiscollectie zitbanken voeren wij in ons assortiment onze huiscollectie fauteuils; Nederlands fabrikaat met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. In onze winkel staan standaard meerdere faueuils uitgevoerd in leder of in stof.

 
Toon allesFauteuils
Fauteuil Carlo
Fauteuil Carlo
Draaifauteuil Carlo is recent aan ons assortiment toegevoegd. Een kwaliteitsfauteuil, uiteraard van Nederlands fabrikaat, met een designuitstraling. Het moderne uiterlijk dankt Carlo aan zijn niet alledaagse zitkuip in combinatie met de elegante matzwarte stervoet. Liever een rvs onderstel? Ook dit is mogelijk. Draaifauteuil Carlo is leverbaar in prachtige leersoorten waaronder Rancho leder, zoals afgebeeld. Uiteraard kan Carlo ook in vele soorten stof geleverd worden.

€ 1.125,-- (in leder)
Fauteuil Joris
Fauteuil Joris
Elegantie ten top.... Fauteuil Joris.

Een tijdloze fauteuil; zowel goed passend in een modern als in een meer klassiek interieur. Kenmerkend van fauteuil Joris betreft de rankheid qua uitvoering. Door de hoge rugleuning echt een fauteuil om lekker in weg te kruipen.

Hier uitgevoerd in stof Rough van Keymer met een zwart gemoffeld pootje.
Uiteraard kan fauteuil Joris ook in leder worden geleverd.

In stof € 1.125,--
Fauteuil Kiki
Fauteuil Kiki
Een subtiel vormgegeven fauteuil; fauteuil Kiki. Dit ranke exemplaar neemt niet veel ruimte in beslag. De ronde belijningen zijn tevens kenmerkend voor deze fauteuil. Fauteuil Kiki kan tevens geleverd worden met een bijpassende hocker. Beiden hier gestoffeerd met stof Taft; uiteraard kan in elke gewenste stof gestoffeerd worden.

Fauteuil vanaf € 795,--
Hocker vanaf € 365,--
 
Lounge chair Rens
Lounge chair Rens
Wat een stijlvol en tijdloos ontwerp; Lounge chair Rens! Niet alleen een beauty om te zien, maar echt een fauteuil om lekker in te lounchen vanwege de relatief lage zit (40 cm zithoogte). Deze fauteuil is leverbaar in twee verschillende breedtes; 72 cm (hier afgebeeld) en 87 cm. De stofkeuze (Keymer) in combinatie met het houten frame in Wenge kleur maakt Lounge chair Rens een echte blikvanger! Uiteraard is Lounge chair Rens leverbaar in vele meubelstoffen en kleuren frames.

Zoals afgebeeld € 875,--
 
Fauteuil Lune
Fauteuil Lune
Kenmerkend van fauteuil Lune is haar subtiele vormgeving, een heerlijk rank fauteuiltje die niet te veel ruimte in beslag neemt. Optisch gezien lijkt het of fauteuil Lune is voorzien van een los zitkussen maar niets is minder waar. Fauteuil Lune is hier gestoffeerd in een "rijke" Keymerstof; met name schitterend indien er een relatief klein object mee wordt gestoffeerd.

Als afgebeeld € 925,--
Relaxfauteuil
Relaxfauteuil
Een draaifauteuil met vele mogelijkheden; onze relaxfauteuil om heerlijk in weg te kruipen. Hier uitgevoerd in stoer vintage leder aan de buitenzijde en de zacht aanvoelende stof Alpine aan de binnenzijde. Liever uitgevoerd in geheel leder of een andere stof? Uiteraard is dit mogelijk.
Onze relaxfauteuil is leverbaar met of zonder voetenbankje. Om heerlijk te relaxen is onze relaxfauteuil naar achteren te kantelen, ook leverbaar zonder kantelfuntie.

Fauteuil vanaf € 1.475,--
Voetenbankje € 625,--
Schapenlederen fauteuil
Schapenlederen fauteuil

Prachtig, dit tijdloze ontwerp met een knipoog naar de jaren ’30. Uitgevoerd in schapenleer, handgemaakt en van Nederlands fabricaat. Deze fauteuil gaat een leven lang mee, dat zit dus wel goed!