Fauteuils

Naast onze huiscollectie zitbanken voeren wij in ons assortiment onze huiscollectie fauteuils; Nederlands fabrikaat met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. In onze winkel staan standaard meerdere faueuils uitgevoerd in leder of in stof.

 
Toon allesFauteuils
Fauteuil Niels
Fauteuil Niels
Model Niels is een echte allemansvriend. Van modern tot retro, van behoudend tot new classic. Met zijn eenvoudige vormen en strakke afwerking past deze fauteuil in vrijwel elk interieur. Dit model staat op een RVS 4-teens draaivoet maar kan ook op een zwart of chromen 5-teens voet.

€ 825,--
Fauteuil Joris
Fauteuil Joris
Elegantie ten top.... Fauteuil Joris.

Een tijdloze fauteuil die het met name ook goed doet in een klassiek interieur.
Door de hoge rugleuning echt een exemplaar om lekker in weg te kruipen.
Hier uitgevoerd in stof Taft,

€ 845,--
Fauteuil Koen
Fauteuil Koen
Doordat fauteuil “Koen” wat hoger op de poten staat en een slanke rug heeft, is het een makkelijke bijzetter. Mooi vanwege eenvoud en functionaliteit. De fauteuil is afgewerkt met een kapnaad. Koen kent door een ruime keuze in stoffen en leder vele verschijningen en kan naast RVS armleggers en poten ook in hout uitgevoerd worden.

€ 625,--
Fauteuil Sepp
Fauteuil Sepp

Kom zitten op "Sepp”, een comfortabele maar strak ontworpen fauteuil van Nederlands fabricaat. Verkrijgbaar in stof of leer, Sepp is stoer en luchtig, ideaal voor iedere ruimte! Zoals afgebeeld in leder Rancho
 € 975,--

Schapenlederen fauteuil
Schapenlederen fauteuil

Prachtig, dit tijdloze ontwerp met een knipoog naar de jaren ’30. Uitgevoerd in schapenleer, handgemaakt en van Nederlands fabricaat. Deze fauteuil gaat een leven lang mee, dat zit dus wel goed!