Kasten

KastenKasten
De Heeren Wonen leveren diverse kasten in teak- of eikenhout (Ethnicraft of Foucault), maar ook de (maatwerk) kasten van Keijser & Co zijn via ons te bestellen. Daarnaast staan er doorgaans altijd wel unieke exemplaren in onze showroom. Onderstaande foto’s geven een impressie van de unieke items die wij in het verleden gehad hebben. Het geeft u een goed beeld van de uiteenlopende mogelijkheden. Kortom, vertel ons uw wensen en wij komen met een passend voorstel!
Toon allesKasten
Vitrinekast
Vitrinekast

Strak, doch tijdloos, deze teakhouten vitrinekast. Onze kasten zijn op maat te maken echter wel vriendelijk geprijsd. Deze variant kost
 € 1.275,--

Teak Essential
Teak Essential
Serie kasten Teak Essential;

Een blijvertje; de serie kasten van Ethnicraft. Mooi vanwege zijn stracheid; subtiel door het roestvrijstalen onderstel, ofwel: tijdloos! Deze serie omvat een 5-tal modellen waaronder de storage cupboard en de sideboard met 2 tot en met 5 deuren.

 
Coesel
Coesel
In welk huis past deze opbergkast nu niet? Een opbergkast zonder opsmuk; tijdloos en vooral mooi! De mogelijkheden qua maatvoeringen zijn legio; ook wat betreft keuzes ten aanzien van deuren of lades. In principe kan uw opbergkast op maat gemaakt worden. Wij adviseren u graag in onze winkel.
Stellingkast uniek
Stellingkast uniek
Nieuw binnen.... Teakhouten stellingkast.

€ 380,--


 
Metalen vitrinekast
Metalen vitrinekast
Toegevoegd aan onze huiscollectie: metalen vitrinekasten. Ze zijn leverbaar in verschillende maatvoeringen en kleurstellingen. Deze 2-deurskast heeft een witte binnenkant en heeft de volgende afmetingen: 125 x 200 x 35 cm. Liever een metaalkleurige binnenkant of een enkeldeurs kast? Ook dit is mogelijk.

€ 1.155,--