Kasten

KastenKasten
De Heeren Wonen leveren diverse kasten in teak- of eikenhout (Ethnicraft en DTP), maar ook de (maatwerk) kasten van Coesel en Keijser & Co zijn via ons te bestellen. Daarnaast staan er doorgaans altijd wel unieke exemplaren in onze showroom.
Toon allesKasten
Collectie "Anders"
Collectie "Anders"
Wat een blikvanger: "Anders" kast hoog van Ethnicraft!
Het eerste wat opvalt aan dit stijlvolle design is het slanke onderstel van 52 cm hoogte. Het onderstel is vervaardigd uit zwart gepoedercoat staal en ondersteunt de body van de kast. De body bevat 2 lichtgrijze gekleurde, glazen deuren waarachter 2 glazen legplamken die tot 35 kilo aan gewicht kunnen dragen! Wat een sublieme combinatie van modern met klassiek.

Vitrinekast "Hoog"
€ 1.119,--
Coesel
Coesel
In welk huis past deze opbergkast nu niet? Een opbergkast zonder opsmuk; tijdloos en vooral mooi! De mogelijkheden qua maatvoeringen zijn legio; ook wat betreft keuzes ten aanzien van deuren of lades. In principe kan uw opbergkast op maat gemaakt worden. Wij adviseren u graag in onze winkel.
Collectie DTP
Collectie DTP
Al enkele jaaren in ons assortiment; de teakhouten kasten van DTP import. Het grote verschil met Ethnicraft? Deze kasten zijn stoerder vorm gegeven; teakhouten meubelen in combinatie met zwart staal. De keuze aan diverse kasten is eindeloos; bekijk daarom in onze winkel de mogelijkheden.
Oude Kast
Oude Kast
Wij hebben altijd wel één of meerdere unieke kasten op showroom staan. Zo laten wij graag zien dat de combinatie van oud en nieuw, modern en soms klassiek tot mooie sfeervolle combinaties kan leiden.

Dit juweeltje staat momenteel op showroom, een schitterende 2-deurs teakhouten opbergkast met laden aan de binnenzijde. Strak vormgegeven met een schitterende patine.

€ 875,--

VERKOCHT

 
Vitrinekast
Vitrinekast

Strak, doch tijdloos, deze teakhouten vitrinekast. Onze kasten zijn op maat te maken echter wel vriendelijk geprijsd. Deze variant kost
 € 1.275,--