Kasten

KastenKastenKastenKasten
Als het nou gaat om de aanschaf van een tv-meubel, opbergkast, vitrinekast of een wandrek bijvoorbeeld, de opbergmeubelen van Ethnicraft zijn qua uitstraling, vormgeving en materiaalkeuze een echte eyecatcher in elk interieur! Daarom werken wij al sinds onze opening met dit verfijnde meubelmerk. De kasten van Ethnicraft zijn gemaakt van massief eikenhout of teakhout; letterlijk een zware kwaliteit. Het is niet voor niets dat wij relatief veel meubelen van Ethnicraft in onze winkel hebben staan.

Naast de collectie van Ethnicraft zijn wij altijd op zoek naar unieke (oude) kasten die qua stijl passen in het hedendaagse interieur. Daarom staan er doorgaans altijd wel unieke exemplaren in onze showroom.
Toon allesKasten
Grooves storage cupboard
Grooves storage cupboard
Nieuw binnen; Grooves storage cupboard!

De Grooves storage cupboard met 2 deuren en 2 lades achter de deuren is op zijn zachts gezegd overtreffend. Elke lijn in het teakhout die je ziet is met de hand gesneden, waardoor elke kast echt uniek is. Het mooie donker getinte teakhout gaat verder aan de binnenkant van de kast.
Afmetingen: 102 x 45 x 162 cm.

€ 2.609,--
Vitrinekast hoog
Vitinekast hoog
Wat een blikvanger: vitinekast hoog uit de serie "Anders" van Ethnicraft!
Het eerste wat opvalt aan dit stijlvolle design is het slanke onderstel van 52 cm hoogte. Het onderstel is vervaardigd uit zwart gepoedercoat staal en ondersteunt de body van de kast. De body bevat 2 lichtgrijze gekleurde, glazen deuren waarachter 2 glazen legplanken die tot 35 kilo aan gewicht kunnen dragen! Wat een sublieme combinatie van modern met klassiek. Afmetingen: 87 x 45 x 160 cm.

€ 1.469,--
Oude Kast
Oude Kast
Wij hebben altijd wel één of meerdere unieke kasten op showroom staan. Zo laten wij graag zien dat de combinatie van oud en nieuw, modern en soms klassiek tot mooie sfeervolle combinaties kan leiden.

Dit juweeltje staat momenteel op showroom, een schitterende 2-deurs teakhouten opbergkast met 2 laden. Fraai detail vormt het koperen beslagwerk. Strak vormgegeven met een schitterende patine in beige / bruintinten.
Afmetingen: 107 x 161 x 40 cm

€ 875,--


 
M-Rack
M-Rack
Het op Mondriaan geinspireerde M-Rack is gebaseerd op het beroemde rooster met verticale en horizontale lijnen van de Nederlandse schilder. Het M-Rack is verkrijgbaar in massief blank eiken, massief zwart gekleurd eiken (beide uitvoeringen behandeld met een vernislaag) of in massief teakhout. De eiken varianten zijn verkrijbaar in 2 maatvoeringen, de teakhouten variant in de grote maatvoering.

Hoge uitvoering 104 x 30 x 219 cm 
Blank eikenhout € 1.819,--
Zwart eikenhout € 2.049,--
Teakhout € 2.089,--

Lage uitvoering 90 x 30 x 139 cm
Blank eikenhout € 1.089,--
Zwart eikenhout € 1.269,--
Grooves tv-meubel
Grooves tv-meubel
Het Grooves tv-meubel uit massief teakhout zit vol ritme en dynamiek. Elke lijn is met de hand gesneden, waardoor ieder stuk werkelijk uniek is. Het prachtige donkergetinte teak zit ook aan de binnenkant, waar planken en lades voor een veilige opbergruimte zorgen. Dit tv-meubel is verkrijgbaar in 2 maatvoeringen:

1 neerklepbare deur en 1 lade
162 x 45 x 53 cm € 1.799,--
1 neerklepbare deur en 2 lades
242 x 45 x 53 cm € 2.439,--

 
Monolit tv meubel
Monolit tv meubel
Balans en functie komen samen in het Monolit tv-meubel. De contrasterende eigenschappen van het hout en het rechthoekige metalen frame creëren een uniek decor voor al uw moderne media-apparatuur. Dit tv-meubel heeft 1 push-to-open lade en 1 neerklepbare deur. Gemaakt van massief eiken, afgewerkt met hardwaxolie en een zwart metalen frame. Zowel verkrijgbaar in blank eiken als in zwart gekleurd eiken.

Afmetingen: 140 x 45 x 42 cm
Blank eiken € 1.299,--
Zwart eiken € 1.439,--
Monolit buffetkast
Monolit buffetkast
Functionaliteit zonder in te leveren op stijl! De contrasterende eigenschappen van massief eikenhout en het rechthoekige metalen frame van de Monolit buffetkast creëren een uniek decor voor het opbergen van uw persoonlijke eigendommen. De Monolit buffetkast heeft 2 push-to-open deuren.

Afmetingen: 110 x 45 x 78 cm
Blank eiken € 1.299,--
Zwart eiken € 1.509,--
Vitrinekast Anders
Vitrinekast Anders
Vitrinekast Anders van Ethnicraft, een ontwerp met een luchtige maar ook luxueuze uitstraling. Het statige onderstel is vervaardigd uit slanke metalen poten. De donkere tint van het onderstel is ook terug te vinden in de 2 glazen deuren waarmee het design een geheimzinnige indruk achterlaat. De ombouw van de vitrinekast is vervaardigd uit zwart gepoedercoat metaal met een extra rand opgedrukt aan de zijkanten. Afmetingen: 87 x 45 x 160 cm.

€ 1.769,--
Grooves buffetkast
Grooves buffetkast
De Grooves buffetkast heeft 3 of 4 deuren en is gemaakt van donkergekleurd 100% massief teak met een vernisafwerking en een zwart metalen onderstel. Deze buffetkast is verkrijgbaar in 2 maatvoeringen:

3 deuren
152 x 45 x 87 cm € 2.139,--
4 deuren
202 x 45 x 87 cm € 2.539,--
Dressoir Anders
Dressoir Anders
Dit prachtige luxueuze dressoir "Anders" zorgt voor een industrië'le look in uw interieur. Het solide black frame matcht perfect met de glazen voorkant wat resulteert in een mooi contrast. Op de zwart metalen bovenzijde van het dressoir kunt u uw mooiste accessoires tentoon stellen. Het "Anders" dressoir is beschikbaar in 2 verschillende afmetingen, 2 of 4 deurs (87 x 45 x 80 cm of 170 x 45 x 80 cm).

€ 1.019,-- / € 1.779,--
Collectie DTP
Collectie DTP
Al enkele jaaren in ons assortiment; de teakhouten kasten van DTP import. Het grote verschil met Ethnicraft? Deze kasten zijn stoerder vorm gegeven; teakhouten meubelen in combinatie met zwart staal. De keuze aan diverse kasten is eindeloos; bekijk daarom in onze winkel de mogelijkheden.