Salontafels en bijzetters

Het assortiment salontafels is zeer uitgebreid, o.a. doordat wij de complete collectie van Ethnicraft aanbieden. Standaard staat model “Thin” in onze showroom. Deze goedgeprijsde salontafel is verkrijgbaar in de maatvoeringen 80 x80 x 30 cm. en 120 x 70 x 30 cm. 

Daarnaast staat er altijd wel een unieke (oude) salontafel in onze showroom. Bovendien zijn er volop mogelijkheden qua maatwerk. Kom dus naar de showroom en vraag naar de mogelijkheden.

Toon allesSalon- en bijzetters
Thin oak black
Thin oak black
Tijdloos; de salontafels van Ethnicraft uitgevoerd in matzwart eiken met een subtiel vormgegeven metalen onderstel. Deze salontafels zijn momenteel verkrijgbaar in 2 maatvoeringen:

70 x 70 x 30 cm € 409,--
120 x 70 x 30 cm € 629,--
Salontafels met afneembare trays
Salontafels met afneembare trays
Uit de collectie van Ethnicraft komt deze set salontafels waarvan het blad een afneembare tray betreft. Leverbaar in verschillende designs en afmetingen. Uiteraard is deze set ook leverbaar zonder dienbladen.

Compleet zoals afgebeeld met trays € 577,--
Zonder trays € 279,--
Stone coffee table
Stone coffee table
Met een gebalanceerde mix van eigentijdse en luxueze elementen voegt deze salontafel een zekere ingetogen klasse toe aan elke woonkamer. Dankzij zijn moderne, open metalen frame en zijn donkere, natuurlijk getinte marmer, een pronkstuk in alle opzichten. Leverbaar als salontafel en als bijzettafel. Naast de uitvoering met donker marmer is deze serie ook verkrijgbaar met Carara marmer (wit / grijstinten).

Salontafel: 120 x 70 x 38 cm € 1.289,--
Bijzettafel: 60 x 53 x 45 cm € 659,--
Pentagon salontafels
Pentagon salontafels
De Pentagon salontafels van Ethnicraft worden met de hand gemaakt; natuurlijke minerale poeders en pigmenten komen samen om de whisky kleur en unieke afwerking van de tafel te vormen. De opvallende afwerking van het tafelblad is gemaakt van minerale poeders, water, aarde, natuurlijke kleurpigmenten en metaalpoeders. Gepoedercoat metalen onderstel met semi-transparante afwerking.

Afmetingen: 80 x 68 x 36 cm € 979,--
Salontafel glas marmerlook
Salontafel glas marmerlook
Een niet alledaags ontwerp qua salon- of bijzettafel; waarvan het glazen blad in marmerlook subtiel de aandacht trekt. Leverbaar in de volgende afmetingen:

50 x 50 x 50 cm € 189,--
70 x 70 x 40 cm € 239,--


 
Salontafels op maat
Salontafels op maat
Rond, vierkant, rechthoekig blad? Bij onze nieuwe aanwinst is iedere vorm mogelijk!
Een salontafel op maat dus...
Naast de vorm is het massief eiken blad leverbaar in 10 verschillende kleuren, mat gebeitst.
Deze set bestaat uit een tafel van 75 cm doornede / hoogte 40 cm en 60 cm doorsnede / hoogte 35 cm.

Setprijs: € 595,--
Metalen marmeren bijzetter
Metalen marmeren bijzetter
Lekker stoer en robuust, deze bijzetter met een marmeren blad en een metalen onderstel. Leuk detail vormen de gouden strepen in het blad. De diameter bedraagt 44 cm en de hoogte meet 59 cm.

€ 130,--
Teakhouten bijzetters
Teakhouten bijzetters
Uit de collectie van DTP Interiors komen deze tijdloze bijzetters / salontafels. Deze zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en variaties.

Vanaf € 129,--
Zadelkrukjes
Zadelkrukjes
Regelmatig op voorraad; zadelkrukjes.

Authentieke krukjes in de vorm van een zadel, uiteraard zijn deze krukjes allemaal verschillend; leuk om er een paar aan de lange eetkamertafel te zetten.

€ 140,--