Salontafels en bijzetters

Het assortiment salontafels is zeer uitgebreid, o.a. doordat wij de complete collectie van Ethnicraft aanbieden. Standaard staat model “Thin” in onze showroom. Deze goedgeprijsde salontafel is verkrijgbaar in de maatvoeringen 80 x80 x 30 cm. en 120 x 70 x 30 cm. 

Daarnaast staat er altijd wel een unieke (oude) salontafel in onze showroom. Bovendien zijn er volop mogelijkheden qua maatwerk. Kom dus naar de showroom en vraag naar de mogelijkheden.

Toon allesSalon- en bijzetters
Thin oak black
Thin oak black
Nieuw in ons assortiment; Thin oak black.

Subtiele vormgeving zoals u gewend bent van de collectie van Ethnicraft; maar nu uitgevoerd in matzwart eiken met een zwart metalen onderstel.

Uitvoering 70 x 70 cm: € 289,--
Elegante bijzetter
Elegante bijzetter
In het oog springend bij deze bijzetter vormt het gedecoreerde blad. Het blad is van metaal maar lijkt net geëmailleerd. De diameter bedraagt 60 cm, de hoogte 41,5 cm.

€ 129,--
Marmeren bijzetter
Marmeren bijzetter
De combinatie van het koperen onderstel en het marmeren blad maakt deze bijzetter meer dan subtiel. Diameter: 40 cm, hoogte: 51 cm.

€ 160,--
Teakhouten bankje uniek
Teakhouten bankje uniek
We komen ze niet vaak tegen tijdens onze inkoop; oude unieke teakhouten bankjes. Dit relatief kleine strakke exemplaar mag er wezen. De lengte bedraagt 111 cm, de hoogte 25 cm.

€ 160,--
Cuba stool
Cuba stool
Een blijvertje in onze collectie; Cuba stool van Ethnicraft. Deze teakhouten bijzetter heeft een zithoogte van 45 cm, tijdloos en elegant.

€ 359,--
Salontafels op maat
Salontafels op maat
Rond, vierkant, rechthoekig blad? Bij onze nieuwe aanwinst is iedere vorm mogelijk!
Een salontafel op maat dus...
Naast de vorm is het massief eiken blad leverbaar in 10 verschillende kleuren, mat gebeitst.
Deze set bestaat uit een tafel van 75 cm doornede / hoogte 40 cm en 60 cm doorsnede / hoogte 35 cm.

Setprijs: € 595,--
Metalen marmeren bijzetter
Metalen marmeren bijzetter
Lekker stoer en robuust, deze bijzetter met een marmeren blad en een metalen onderstel. Leuk detail vormen de gouden strepen in het blad. De diameter bedraagt 44 cm en de hoogte meet 59 cm.

€ 130,--
Teakhouten bijzetters
Teakhouten bijzetters
Uit de collectie van DTP Interiors komen deze tijdloze bijzetters / salontafels. Deze zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en variaties.

Vanaf € 129,--
Makkelijke bijzetter
Makkelijke bijzetter
Past eigenlijk wel in elk interieur thuis deze bijzetter met een teakhouten blad en een zwart metalen onderstel. Verkrijgbaar in diverse maten qua breedte en qua hoogte.

Vanaf € 139.--
Zadelkrukjes
Zadelkrukjes
Regelmatig op voorraad; zadelkrukjes.

Authentieke krukjes in de vorm van een zadel, uiteraard zijn deze krukjes allemaal verschillend; leuk om er een paar aan de lange eetkamertafel te zetten.

€ 160,--
 
Metalen salontafels
Metalen salontafels
Kenmerkend van deze matzwarte metalen salontafels betreft de luchtigheid! Deze salontafels zijn dan ook uitermate geschikt voor kleinere huiskamers. De maatvoering zoals afgebeeld betreft 140 x 32 cm met een hoogte van 45.cm. Er is ook een variant beschikbaar met een lengte van 100.cm.

Naast salontafels zijn ook bijzettafels en side tables leverbaar.

Zoals afgebeeld € 219,--