Salontafels en bijzetters

Het assortiment salontafels is zeer uitgebreid, o.a. doordat wij de complete collectie van Ethnicraft aanbieden. Standaard staat model “Thin” in onze showroom. Deze goedgeprijsde salontafel is verkrijgbaar in de maatvoeringen 80 x80 x 30 cm. en 120 x 70 x 30 cm. 

Daarnaast staat er altijd wel een unieke (oude) salontafel in onze showroom. Bovendien zijn er volop mogelijkheden qua maatwerk. Kom dus naar de showroom en vraag naar de mogelijkheden.

Toon allesSalon- en bijzetters
Thin oak black
Thin oak black
Nieuw in ons assortiment; Thin oak black.

Subtiele vormgeving zoals u gewend bent van de collectie van Ethnicraft; maar nu uitgevoerd in matzwart eiken met een zwart metalen onderstel.

Uitvoering 70 x 70 cm: € 279,--
Teakhouten bankje uniek
Teakhouten bankje uniek
We komen ze niet vaak tegen tijdens onze inkoop; oude unieke teakhouten bankjes. Maar deze mag er wezen! Een redelijk strak exemplaar voorzien van een Chinese tekst. Daarbij heeft dit exemplaar net de juiste afmetingen; 183 cm lang en een zithoogte van 44,5 cm.

€ 375,--
Cuba stool
Cuba stool
Een blijvertje in onze collectie; Cuba stool van Ethnicraft. Deze teakhouten bijzetter heeft een zithoogte van 45 cm, tijdloos en elegant.

€ 359,--
Salontafels op maat
Salontafels op maat
Rond, vierkant, rechthoekig blad? Bij onze nieuwe aanwinst is iedere vorm mogelijk!
Een salontafel op maat dus...
Naast de vorm is het massief eiken blad leverbaar in 10 verschillende kleuren, mat gebeitst.
Deze set bestaat uit een tafel van 75 cm doornede / hoogte 40 cm en 60 cm doorsnede / hoogte 35 cm.

Setprijs: € 595,--
Metalen salontafels
Metalen salontafels
Kenmerkend van deze matzwarte metalen salontafels betreft de luchtigheid! Deze salontafels zijn dan ook uitermate geschikt voor kleinere huiskamers. De maatvoering zoals afgebeeld betreft 140 x 32 cm met een hoogte van 45.cm. Er is ook een variant beschikbaar met een lengte van 100.cm.

Naast salontafels zijn ook bijzettafels en side tables leverbaar.

Zoals afgebeeld € 219,--
Thin Oak
Thin Oak
Uit de collectie van Ethnicraft komt de serie Thin oak. Een subtiel vormgegeven strak roestvrijstalen onderstel voorzien van een eiken blad. Er zijn 2 verschillende maatvoeringen:

80 x 80 x 30 cm   € 309,--
120 x 70 x 30 cm € 419,--
Makkelijke bijzetter
Makkelijke bijzetter
Past eigenlijk wel in elk interieur thuis deze bijzetter met een teakhouten blad en een zwart metalen onderstel. Verkrijgbaar in diverse maten qua breedte en qua hoogte.

Vanaf € 139.--
Bijzettafels "Anders"
Bijzettafels "Anders"
Stijlvol en uniek is de set van 2 bijzettafels uit de serie "Anders" van Ethnicraft. De bijzettafel is opgebouwd uit een stalen frame dat is voorzien van een zwarte poedercoating. In perfecte harmonie ligt het tafelblad van glas in het frame, en niet zomaar glas.... getemperd en gekleurd glas is gebruikt om de bijzettafel net dat beetje extra te geven.
De kleine bijzettafel heeft past onder de grote bijzettafel (55 x 35 x 51 cm)

Set € 379,--
Zadelkrukjes
Zadelkrukjes
Regelmatig op voorraad; zadelkrukjes.

Authentieke krukjes in de vorm van een zadel, uiteraard zijn deze krukjes allemaal verschillend; leuk om er een paar aan de lange eetkamertafel te zetten.

€ 120,--