Enthousiast geworden over de sfeer die de Heeren creëren?

Enthousiast geworden over de sfeer die de Heeren creëren?

Vrijblijvend interieuradvies bij u thuis; geheel coronaproof!

Al ruim 12 jaar helpen wij u graag om uw eigen woonwensen te vervullen. Wij merken dat veel van onze klanten de afgelopen periode gebruikt hebben om eens kritisch naar het huidige interieur te kijken. Door het vele thuiswerken en het "verplicht" thuis zijn veranderen de eisen die men stelt aan het interieur, dit kan bijvoorbeeld de huidige opstelling zijn of de geïntegreerde werkplek die als belangrijk wordt ervaren.

Dat alles anders is dan normaal (gesloten winkesl) maakt niet dat wij niet met u mee kunnen kijken naar uw wensen op het gebied van het interieur. Wij komen immers sinds de opening van onze winkel graag bij u thuis om uw woonwensen te bespreken, al waarna wij een interieuradvies op maat kunnen aanbieden, uiteraard geheel vrijblijvend!

Omdat onze fysieke winkel gesloten is geven wij onze interieuradviezen bij onze klanten thuis. Die fijne eetkamerstoel graag een paar dagen op zicht? Benieuwd hoe die subtiele salontafel staat in de woonkamer? Graag die stofstalen thuis bekijken in uw eigen omgeving? Bel of mail ons!
De heeren hebben nu ook overdag tijd om samen met u het interieur vorm te geven tot een samenhangend geheel. Of u nu denkt aan een compleet nieuw interieur of enkel een nieuwe bank, wij kijken graag met u mee.