Accessoires

AccessoiresAccessoiresAccessoiresAccessoiresAccessoires
Voor styling en decoratie bent u ook aan het goede adres bij de Heeren Wonen.

Wij zijn voortdurend op zoek naar bijzondere decoraties, liefst oud, karaktervol en met een goed verhaal. Maar ook voor basis accessoires zoals vazen of kandelaren bent u aan het goede adres bij de Heeren Wonen.
Toon allesAccessoires
Tijdloze zuilen en pilaren
Tijdloze zuilen en pilaren
Kijk...... Zo maak je je interieur af met deze tijdloze zuilen en pilaren die daarnaast ook nog eens heel betaalbaar zijn. De zuilen zijn van metaal, de pilaren van zink en leverbaar in de kleurstelling matzwart en matgoud. De hoogtes zijn 80, 100 en 120 cm.

Vanaf € 129,--
Rubberen ton
Rubberen ton
Deze ton is gemaakt van oude autobanden, leuk als decoratief item of te gebruiken als wasmand of bloempot, want: absoluut waterdicht!

€ 48,--
Teakhouten kisten
Teakhouten kisten
Deze teakhouten kisten misstaan in geen enkel interieur. Elk item is oud; dus uniek. Praktisch met een mooie uitstraling....

Vanaf € 120,--
Unieke items
Unieke items
Standaard in ons assortiment onze unieke woonaccessoires. Deze collectie wisselt met grote regelmaat waardoor een bezoek aan onze winkel u blijft inspireren.
Moderne vazen
Moderne vazen
In onze collectie is altijd ruimte voor een breed scala aan vazen. Niet de standaard exemplaren maar juist die items met net dat stukje extra karakter....
 
Oude marmeren plates
Oude marmeren plates
Kom je op inkoopreis deze mooie marmeren plates tegen; direct ingekocht! Geen enkele hetzelfde behalve de (lage) prijs.

€ 36,--
Houten schaal oud
Houten schaal oud
Zeer decoratief; oude teakhouten schalen. Uiteraard qua vorm allemaal verschillend, de diameter varieerd van 35 tot 40 cm.

€ 36,--
Wollen plaids
Wollen plaids
Nieuw binnen bij de Heeren Wonen; wollen plaids geïmporteerd uit Italië.

Deze 100% wollen plaids zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins en hebben de maatvoering 130 x 180 cm. Daarnaast is er één variant met de samenstelling 80% wol en 20% Cashmere.

Vanaf € 89,--