Accessoires

AccessoiresAccessoiresAccessoiresAccessoiresAccessoires
Voor styling en decoratie bent u ook aan het goede adres bij de Heeren Wonen.

Wij zijn voortdurend op zoek naar bijzondere decoraties, liefst oud, karaktervol en met een goed verhaal. Maar ook voor basis accessoires zoals vazen of kandelaren bent u aan het goede adres bij de Heeren Wonen.
Toon allesAccessoires
Gold leaf glass tray
Gold lef glass tray
Ondanks het geringere formaat springt dit decoratieve glazen dienblad eruit dankzij zijn vele patronen en texturen. De details met prachtige kleuren en weelderig bladgoud zijn netjes ingesloten in de slanke randen waardoor elk ontwerp als een kunstwerk omlijst lijkt te zijn. Dankzij zijn compacte formaat is het decoratieve dienblad op vele manieren inzetbaar; het is overal in huis een stijlvolle toevoeging.

Afmetingen:
31 x 17 cm € 59,--
46 x 18 cm € 79,--
Tijdloze zuilen en pilaren
Tijdloze zuilen en pilaren
Kijk...... Zo maak je je interieur af met deze tijdloze zuilen die daarnaast ook nog eens heel betaalbaar zijn. De zuilen zijn van metaal en leverbaar in de kleurstelling matzwart en matbruin. De hoogtes zijn 80, 100 en 120 cm (zwart) en 80 en 100 cm (bruin).

80 cm € 179,--
100 cm € 199,--
120 cm € 219,--
Teakhouten kisten
Teakhouten kisten
Deze teakhouten kisten misstaan in geen enkel interieur. Elk item is oud; dus uniek. Praktisch met een mooie uitstraling....

Vanaf € 120,--
Unieke items
Unieke items
Standaard in ons assortiment onze unieke woonaccessoires. Deze collectie wisselt met grote regelmaat waardoor een bezoek aan onze winkel u blijft inspireren.
Moderne vazen
Moderne vazen
In onze collectie is altijd ruimte voor een breed scala aan vazen. Niet de standaard exemplaren maar juist die items met net dat stukje extra karakter....
 
Fossiel dienblad
Fossiel dienblad
Dit decoratieve glazen dienblad is op vele manieren inzetbaar; op de gang wordt het een sleutelbakje, in de badkaer daarentegen een plateau voor parfumflesjes en op de koffietafel dan weer een decoratief voorwerp. Welke toepassing het ook krijgt; het is overal in huis een stijlvolle toevoeging.

Afmetingen: 31 x 17 cm € 59,--
Houten schaal oud
Houten schaal oud
Zeer decoratief; oude teakhouten schalen. Uiteraard qua vorm allemaal verschillend, de diameter varieerd van 35 tot 40 cm.

€ 36,--