Salontafels en bijzettafels

Het assortiment salontafels is zeer uitgebreid, o.a. doordat wij de complete collectie van Ethnicraft aanbieden. Standaard staat model “Thin” in onze showroom. Deze goedgeprijsde salontafel is verkrijgbaar in de maatvoeringen 80 x80 x 30 cm., 120 x 70 x 30 cm. of als bijzettafel in 50 x 50 x 35 cm.

Daarnaast staat er altijd wel een unieke (oude) salontafel in onze showroom. Bovendien zijn er volop mogelijkheden qua maatwerk. Kom dus naar de showroom en vraag naar de mogelijkheden.

Toon allesSalon- en bijzettafels
Makkelijke bijzetter
Makkelijke bijzetter
Past eigenlijk wel in elk interieur thuis deze bijzetter met een teakhouten blad en een zwart metalen onderstel. Verkrijgbaar in diverse maten qua breedte en qua hoogte.

Vanaf € 139.--
Thin oak black
Thin oak black
Nieuw in ons assortiment; Thin oak black.

Subtiele vormgeving zoals u gewend bent van de collectie van Ethnicraft; maar nu uitgevoerd in matzwart eiken met een zwart metalen onderstel.

Uitvoering 70 x 70 cm: € 279,--
Bijzettafels "Anders"
Bijzettafels "Anders"
Stijlvol en uniek is de set van 2 bijzettafels uit de serie "Anders" van Ethnicraft. De bijzettafel is opgebouwd uit een stalen frame dat is voorzien van een zwarte poedercoating. In perfecte harmonie ligt het tafelblad van glas in het frame, en niet zomaar glas.... getemperd en gekleurd glas is gebruikt om de bijzettafel net dat beetje extra te geven.
De kleine bijzettafel heeft past onder de grote bijzettafel (55 x 35 x 51 cm)

Set € 379,--
Unieke salontafeltjes
Unieke salontafeltjes
Te gebruiken als salon- of bijzettafel, ieder exemplaar is uniek (qua uitstraling en afmetingen). Eén aspect hebben ze gemeen: het verweerde uiterlijk maakt ze mooi!

€ 295,--
Salontafels op maat
Salontafels op maat
Rond, vierkant, rechthoekig blad? Bij onze nieuwe aanwinst is iedere vorm mogelijk!
Een salontafel op maat dus...
Naast de vorm is het massief eiken blad leverbaar in 10 verschillende kleuren, mat gebeitst.
Deze set bestaat uit een tafel van 75 cm doornede / hoogte 40 cm en 60 cm doorsnede / hoogte 35 cm.

Setprijs: € 595,--
Zadelkrukjes
Zadelkrukjes
Regelmatig op voorraad; zadelkrukjes.

Authentieke krukjes in de vorm van een zadel, uiteraard zijn deze krukjes allemaal verschillend; leuk om er een paar aan de lange eetkamertafel te zetten.

€ 120,--
 
Thin Oak
Thin Oak
Uit de collectie van Ethnicraft komt de serie Thin oak. Een subtiel vormgegeven strak roestvrijstalen onderstel voorzien van een eiken blad. Er zijn 3 verschillende maatvoeringen:

50 x 50 cm (hoogte 35 cm)
80 x 80 cm (hoogte 30 cm)
120 x 70 cm (hoogte 30 cm)