Salontafels en bijzettafels

Het assortiment salontafels is zeer uitgebreid, o.a. doordat wij de complete collectie van Ethnicraft aanbieden. Standaard staat model “Thin” in onze showroom. Deze goedgeprijsde salontafel is verkrijgbaar in de maatvoeringen 80 x80 x 30 cm., 120 x 70 x 30 cm. of als bijzettafel in 50 x 50 x 35 cm.

Daarnaast staat er altijd wel een unieke (oude) salontafel in onze showroom. Bovendien zijn er volop mogelijkheden qua maatwerk. Kom dus naar de showroom en vraag naar de mogelijkheden.

Toon allesSalon- en bijzettafels
Makkelijke bijzetter
Makkelijke bijzetter
Past eigenlijk wel in elk interieur thuis deze bijzetter met een teakhouten blad en een zwart metalen onderstel. Verkrijgbaar in diverse maten qua breedte en qua hoogte.

Vanaf € 139.--
Unieke salontafeltjes
Unieke salontafeltjes
Te gebruiken als salon- of bijzettafel, ieder exemplaar is uniek (qua uitstraling en afmetingen). Eén aspect hebben ze gemeen: het verweerde uiterlijk maakt ze mooi!

€ 295,--
Zadelkrukjes
Zadelkrukjes
Regelmatig op voorraad; zadelkrukjes.

Authentieke krukjes in de vorm van een zadel, uiteraard zijn deze krukjes allemaal verschillend; leuk om er een paar aan de lange eetkamertafel te zetten.

€ 120,--
 
Thin Oak
Thin Oak
Uit de collectie van Ethnicraft komt de serie Thin oak. Een subtiel vormgegeven strak roestvrijstalen onderstel voorzien van een eiken blad. Er zijn 3 verschillende maatvoeringen:

50 x 50 cm (hoogte 35 cm)
80 x 80 cm (hoogte 30 cm)
120 x 70 cm (hoogte 30 cm)
Metalen bijzettafeltjes
Metalen bijzettafeltjes
En voor de prijs hoeft u het niet te laten.......  € 140,--  (set)